chevron_right
Monitorul oficial local

CERERILE DE ÎNSCRIERE ÎN CREȘĂ VOR FI REEVALUATE

După publicarea pe data de 25 mai a rezultatelor privind cererile de înscriere în creșă s-a descoperit faptul că din cauza unei filtrări mai stricte a sistemului de e-mail al primăriei, unele cereri au fost trimise în spam, astfel acestea nefiind evaluate din păcate. Pentru rezolvarea acestei probleme, documentele primite vor fi reevaluate săptămâna viitoare.

Din cauza războiului din Ukraina atacurile de tip phishing sunt mult mai frecvente, iar serverele de e-mail aplică metode de filtrare mai stricte. Astfel unele e-mailuri conținând cereri de înscriere, în special de pe adrese Yahoo și Gmail, au fost trimise în folderul spam.

Kövér Katalin, directoarea creșei din Miercurea-Ciuc, a declarat că toate cererile și documentele trimise la adresa de e-mail furnizată în perioada de înscriere anunțată (între 16 mai 2022, ora 8.00 și 20 mai 2022, ora 12.00) vor fi reînregistrate în funcție de data primirii. Rezultatele noii evaluări vor fi publicate pe site-ul Primăriei în data de 8 iunie. Contestații în privința rezultatelor se pot depune pe 9 iunie, între orele 8.00-12.00.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 14 iunie.