chevron_right
Monitorul oficial local

ÎNCEPEM VARA CU O NOUĂ AVENTURĂ DE NEUITAT

Img 9716 3000px

NyárON Szereda își va deschide porțile la jumătatea lunii iunie cu locații și cu experiențe noi. Festivalul de muzică maghiară al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc va marca startul sezonului estival între 15–18 iunie, cu diferite programe organizate în aer liber și în interior deopotrivă. Oferim evenimente pentru toate vârstele și vom avea ca invitați artiști renumiți precum Edda, formația Csík zenekar și ByeAlex și Slepp.

„Dacă anul trecut am mutat festivalul în oraș, acum mutăm orașul în locul festivalului și vom lansa sezonul estival în Transilvania! - a declarat primarul Korodi Attila la primul eveniment oficial de presă al NyárON Szereda. După spusele edilului, a doua ediție a festivalului va oferi o cu totul altă experiență. Dacă anul trecut curtea din spatele Castelului Mikó a fost primul loc de desfășurare al evenimentului, de data aceasta va fi folosită ca loc de desfășurare zona pistei de patinaj viteză. Aici va fi amplasat "NyárON City", unde vizitatorii vor putea lua parte la o varietate de activități, vor putea asculta concerte toată ziua și vor putea face cumpărături. O altă noutate este posibilitatea de a campa în NyárON Camping, în zona din spatele patinoarului Vákár Lajos.

NyárON City și curtea Castelului Mikó vor forma o zonă compactă de festival unde se vor putea distra toate generațiile. Locul de desfășurare a marilor concerte va fi curtea Castelului Mikó. Aici vor urca pe scenă, printre alții, Edda, Csík zenekar, ByeAlex și Slepp" – a anunțat viceprimarul Sógor Enikő. Ea a subliniat că festivalul își propune să ofere spațiu muzicienilor și formațiilor maghiare din Bazinul Carpatic. Astfel, printre interpreți se vor număra trupe din Ungaria, Voivodina și Transilvania. Printre invitați se numără, de exemplu, Deva, Lóci játszik sau Palma Hills și formația A Csajod. Organizatorii vor comunica cele mai noi informații privind festivalul pe site-ul evenimentului și pe paginile de Facebook. Viceprimarul a precizat în același timp că biletele earlybird sunt disponibile până pe 30 aprilie la prețul de 125 de lei, putând fi cumpărate pe Bilete.ro, nyaron.ro și pe link-urile evenimentului de pe Facebook. Cumpărând în avans, cei interesați pot economisi aproape 40% față de cumpărarea unui bilet zilnic pentru toate cele patru zile la prețul de 49,90 lei. Intrarea în camping costă 45 de lei. La achiziționarea biletelor de festival va putea fi folosit și legitimația pentru familii mari.

La prima ediție, festivalul NyárON Szereda a atras 25.000 de vizitatori, iar anul acesta obiectivul este să atingem numărul de 30.000 de vizitatori.

Img 9716 3000px