chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

NYISSUNK IDÉN IS ABLAKOT AZ ÜNNEPRE!

Profilkep

Legyen újra a várakozás időszaka igazán látványos, csillogó, de mégis meghitt. Legyen családi, baráti és közösségi élmény!

Bízunk abban, hogy az Élő karácsonyváró kalendárium mozgalmához csatlakozók köre idén tovább bővül, és még több csíkszeredai otthon utcára néző ablaka öltözik ünnepi díszbe december 1. és 24. között.

Íme, néhány fontos tudnivaló:

    Családok, baráti társaságok, de akár intézmények munkaközösségének jelentkezését várjuk.

    Utcafronti ablakot kell feldíszíteni.

    A résztvevőknek kisorsolt nap számát minél jobban megvilágítva és minél nagyobb méretben kell megjeleníteni az ablakon (a számnak javasolt méret legalább 30–40 cm).

    A „játékos” hamarabb is kidíszítheti az ablakát, mint a számára megjelölt nap, de fontos, hogy a megjelenített számot csak aznap tegye láthatóvá.

    A „játékosoknak” vállalniuk kell, hogy a már bekapcsolódó ablakok díszei az adventi időszak végéig minden nap kigyúlnak.

    Minden „játékosnak” gondoskodnia kell arról, hogy délutántól késő estig ki legyen világítva az ablak.

Mindazok, akik nem éreznek kihívást ablakdíszítőként benevezni, nem kell kimaradniuk az élményből. Csapatba tömörülve vagy egyénileg járhatják az utcákat december folyamán, fényképezhetik a megtalált, feldíszített ablakokat és közzétehetik a fotókat az erre a célra létrehozott Facebook-csoportban.

Az Élő karácsonyváró kalendáriumra Ablakdíszítőként vagy Ablakvadászként lehet jelentkezni a az alábbi kérdőív kitöltésével november 21-ig:

https://tinyurl.com/yc2836uf

Profilkep