chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

ÚTLEZÁRÁSOK ROMÁNIA NEMZETI ÜNNEPE ALKALMÁBÓL

December1 Hu

Románia december 1-jei nemzeti ünnepe alkalmából útlezárások lépnek érvénybe csütörtökön, sőt a főpróba miatt már november 29-én, kedden is.

 

Hargita Megye Prefektusi Intézménye és a 61-es Virgil Bădulescu hegyivadász dandár főszervezésében a 2019 előtt megszokott módon, egész napos rendezvénysorozattal ünneplik Csíkszeredában december 1-jén Románia nemzeti ünnepét.

Csütörtökön 11.30 és 13.30 óra között lezárják az autós forgalom elől a Temesvári sugárutat teljes hosszában (a Kaufland előtti körforgalomtól a Vár téri körforgalomig), majd ugyanaznap a fáklyás elvonulás idejére – az elhaladó menet nyomán azonnal feloldódó – lezárás lesz 18.00 és 18.30 óra között a Kossuth Lajos és a Hargita utcán.

A katonai felvonulás főpróbája ezúttal nem december 1-je reggelén, hanem november 29-én, kedden délelőtt lesz, ezért 10 és 12 óra között ekkor is útlezárás lesz a Temesvári sugárúton.

A Nemzeti-Liberális Párt önkormányzati képviselőjének hivatalos kérésére december 1-je estére díszvilágítást kap a Szakszervezetek Művelődési Háza.

December1 Hu