chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

ÚJRAÉRTÉKELIK A BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁSI KÉRÉSEKET

A bölcsődei beiratkozási ügycsomók elbírálási eredményeinek május 25-i közzététele után derült fény arra, hogy a városházi levelezőrendszer szigorúbb szűrése miatt néhány kérés a levélszemét (spam) mappába érkezett, így ezek sajnálatos módon nem kerültek kiértékelésre. A probléma megoldása érdekében a következő héten újraértékelik a beérkezett dokumentációkat.

A háború miatt sokkal gyakoribb az adathalász-típusú támadás, ezért a levelezőszerverek szigorúbb szűrési módszereket alkalmaznak. Így történt meg, hogy néhány, beiratkozási kérést tartalmazó levél – főként Yahoo-s és Gmail-es címekről – a spam mappába került.

Kövér Katalin, a csíkszeredai bölcsőde igazgatója elmondta, minden kérést és dokumentumot, amelyet a meghirdetett beiratkozási időszakban (2022. május 16., 8 óra és május 20., 12 óra között) küldtek a megadott e-mail-címre, a beérkezés időpontja alapján újraiktatnak. Az új elbírálás eredményét június 8-án teszik közzé a városháza honlapján. Június 9-én 8 és 12 óra között lehetőség nyílik az eredmények megóvására.

A végleges eredményt június 14-én hozzák nyilvánosságra.