chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

HELYI VÁLLALKOZÓK KEZDIK EL ÚJABB HÁROM TÖMBHÁZ HŐSZIGETELÉSÉT

Whatsapp Image 2022 08 03 At 13 46 43 1

Csíkszereda Városháza újabb három tömbház hőszigetelésének kivitelezési szerződését írta alá a Tectum Company Rt., az Aspiro Kft. és a Mechavill Kft. helyi vállalkozókkal. A munkálatok ideje alatt az építkezési felügyelő a szintén helyi Atu Professing Kft. lesz.


Korodi Attila polgármester kiemelte, öröm a Városháza számára, hogy a közbeszerzési eljárást helyi vállalkozók nyerték meg, ez garancia arra, hogy a munkát megfelelő időben és megfelelő ráfigyeléssel végzik el. Hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy a jövőbeli közbeszerzési kiírásokra is minél több helyi vállalkozó pályázzon.

A hőszigetelési munkálatok az Európai Unió Regionális Operatív Programjának finanszírozásával folytatódnak a Jégpálya utca 12 A/B, a Jégpálya utca 14 A/B, valamint a Lendület sétány 5 A/B tömbházaknál. A munkálatok kivitelezésének határideje a kezdési parancstól számított 6 hónap.  A felújítás tartalmazza a falak, az alagsorok, a padlástér hőszigetelését, villámhárítók felszerelését, továbbá a lépcsőházakban lévő izzók, illetve a nyílászárók cseréjét. A munkálatok összértéke 6.161.595,88 lej.

 

Whatsapp Image 2022 08 03 At 13 46 43 1