chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

CSÜTÖRTÖKTŐL PÁLYÁZHATNAK A GOGA-NEGYED BICIKLITÁROLÓIRA

20240417 Beharangozo Hu

Összesen 176 kerékpár biztonságos tárolására pályázhatnak az Octavian Goga sétány és a környező tömbházak lakói holnap, csütörtökön 18 órától. A jelentkezést szolgáló online űrlap 72 órán át elérhető lesz (vasárnap 18 óráig), és a helyeket a jelentkezési sorrend alapján adjuk bérbe.

 

LINK AZ ŰRLAPRA: https://tinyurl.com/57tdjkbv

Az Octavian Goga sétányon 11 fedett és zárt biciklitároló áll, amelyek egyenként 16 kerékpár raktározására alkalmasak. Az önkormányzati testület márciusban fogadta el a bérbe adás szabályzatát, és az online bejelentkezés Google-alapú felületével egy héten át ismerkedhettek az érdekeltek. A lakókkal a lépcsőházak bejáratánál kifüggesztett tájékoztatók által is megosztottuk a legfőbb tudnivalókat, egyebek mellett azt is, hogy a pályázás április 18-án, csütörtökön 18 órakor indul.

Ekkor jelenik meg a Városháza honlapján (www.szereda.ro), a kiemelt hírek között a Google-űrlap linkje, ugyanekkor pedig a városvezetői és a városházi Facebook-oldalakon is közzétesszük az űrlapot. A pályázók április 21-én, vasárnap 18 óráig jelezhetik az igényüket a kerékpárjuk raktározására, évi 50 lejes bérleti díj fejében.

Kérjük a lakókat, hogy a kizáró jellegű formai hibák elkerülése érdekében a nevüket, lakcímüket a személyi igazolványnak megfelelően töltsék ki! Ideiglenes lakcímmel (flotanttal) rendelkezők is jogosultak a pályázásra. A tárolókat a lakcím alapján bocsátjuk rendelkezésre, a pozitívan elbírált jelentkezések beküldésének sorrendjében. Minden pályázót e-mailen tájékoztatunk az elbírálás eredményéről.

Az igénylések elbírálása után ötnapos óvási időszak következik, majd ezt követi az esetleges szabadon maradt tárolóhelyek betöltése a beérkezett igények alapján, a bérletek megkötése, valamint a tárolókat nyitó kulcsok kézbesítése.

20240417 Beharangozo Hu