chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

BELAKJUK AZ ÜGYFÉLKÖZPONTOT – KÖLTÖZIK A PÉNZTÁR ÉS A LAKOSSÁG-NYILVÁNTARTÓ

Koltozes2 Hu

A következő hónaptól már a Mihail Sadoveanu utca 4. szám alatti ügyfélközpontban áll a lakosság rendelkezésére a pénztár és a lakosságnyilvántartó közszolgálat is. A kassza jövő hétfőn már az egykori Postabank épületében fogadja az ügyfeleket, a személyi igazolványokkal kapcsolatos ügyintézés, valamint az anyakönyvezés pedig jövő csütörtöktől működik az ügyfélközpontban.

 

Csíkszereda Városháza Településrendezési Osztálya februárban költözött át a Vár térről a Központi Park szomszédságában levő ügyfélközpontba. Őt két hullámban követte az adó- és illetékosztály áprilisban és májusban – utolsónak a Mikó-várban működő pénztár maradt, amely május 27-én, péntek délután költözik új helyére. A 13 óráig tartó pénteki ügyfélszolgálatot a költözés nem befolyásolja, hétfőtől pedig a megszokott időben, de immár az ügyfélközpontban kezdi el működését a pénztár.

A lakosság-nyilvántartó közszolgálat költözése nagyobb falat: emiatt május 30-án és 31-én (hétfőn és kedden) a szakosztály nem fogad ügyfeleket. Kivételt képez az anyakönyvi iroda, amely csökkentett személyzettel ezeken a napokon is a lakosság rendelkezésére áll. A kétnaposra tervezett költözést munkaszüneti nap követi, így a személyi igazolványokkal kapcsolatos ügyfélszolgálat és az anyakönyvi ügyintézés jövő csütörtökön, június 2-án kezdi el működését az új helyén.

Koltozes2 Hu